Contact

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op.

T:06 - 516 338 66
Of bezoek ons op social media:
betonlookspecialist_facebook

Wat is betonlook?

Betonlook is een multifunctionele pleister die gebruikt kan worden om muren, vloeren, werkbladen en dergelijke te bekleden. Hiermee wordt een mooi en elegant oppervlak gecreëerd met een beton-uitstraling.
Voor deze uitstraling maken wij gebruik van Bael Mortex® Color: een hoogwaardig product voor een hoogwaardig eindresultaat.

Wilt u betonlook op uw schouw, of betonlook op uw muur of wellicht op uw meubels, kijk dan ook op mijn speciale website voor betonlook: www.betonlookspecialist.nl.
Mogelijkheden

Een betonnen muur is vaak korrelig, ruw en niet gelijkmatig. Ook kan vocht een probleem zijn en voelt beton koud aan. Bij betonlook zijn deze problemen er niet. Met betonlook heb je alleen de voordelen!
Betonlook is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Bekijk hier de website van de fabrikant voor een compleet overzicht en extra specificaties.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of door te bellen.

Arling Stuc en Spack uit Emmer-Compascuum onder de rook van Emmen is het bedrijf van Erwin Arling. Stukadoor voor strakke, net afgewerkte wanden en plafonds in uw keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer of op uw schouw. Erwin Arling is gespecialiseerd in zowel standaard stuc en spackwerk als ook in betonlook. Hiernaast behoren ook sierplijster en andere afwerkingen tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om in de stad en omgeving van Emmen een mooie gestucte of gespackte kamer te krijgen in de provincie Drenthe. Ook in Groningen, Overijssel en Friesland zijn is Arling Stuc en Spack actief. De rest van Nederland behoort ook tot de mogelijkheden. Met jarenlange ervaring als stukadoor heeft Erwin Arling veel ervaring opgedaan met betonlook, stuken en spacken in Emmen in de provincie Drenthe. Erwin helpt u graag met het vernieuwen en verfrissen van uw woning: elegant, modern en strak en netjes. Erwin Arling is woonachtig in Emmer Compascuum.