Contact

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op.

T:06 - 516 338 66
Of bezoek ons op social media:
betonlookspecialist_facebook

Wie ben ik?

Ik ben Erwin Arling. Ik heb een groot aantal jaar ervaring als stucadoor en heb mij naast meer standaard stucadoorswerk, zoals stucen, spacken en sierplijsteren de laatste jaren ook gespecialiseerd in toepassingen voor betonlook. Ik sta ervoor om goed werk af te leveren en ben duidelijk en open.
Ervaring

Ik heb de afgelopen jaren heel veel werk geleverd aan particulieren, maar ook voor mkb en grotere bedrijven.
Dus heeft u een klus en zoekt u een professionele stucadoor die netjes en nauwkeurig werkt, neem dan contact op voor meer informatie.


Arling Stuc en Spack uit Emmer-Compascuum onder de rook van Emmen is het bedrijf van Erwin Arling. Stukadoor voor strakke, net afgewerkte wanden en plafonds in uw keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer of op uw schouw. Erwin Arling is gespecialiseerd in zowel standaard stuc en spackwerk als ook in betonlook. Hiernaast behoren ook sierplijster en andere afwerkingen tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om in de stad en omgeving van Emmen een mooie gestucte of gespackte kamer te krijgen in de provincie Drenthe. Ook in Groningen, Overijssel en Friesland zijn is Arling Stuc en Spack actief. De rest van Nederland behoort ook tot de mogelijkheden. Met jarenlange ervaring als stukadoor heeft Erwin Arling veel ervaring opgedaan met betonlook, stuken en spacken in Emmen in de provincie Drenthe. Erwin helpt u graag met het vernieuwen en verfrissen van uw woning: elegant, modern en strak en netjes. Erwin Arling is woonachtig in Emmer Compascuum.